• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Решетилівські туристи взяли участь у відкритому Чемпіонаті міста Полтави з пішохідного туризму на кубок Міського Голови

Решетилівські туристи взяли участь у відкритому Чемпіонаті міста Полтави з пішохідного туризму на кубок Міського Голови

2014-10-14

/Files/images/Учасники Чемпіонату в Полтаві.jpg Вихованці Решетилівського районного центру туризму і краєзнавства - учасники Чемпіонату міста Полтави з пішохідного туризму на кубок Міського Голови (11 жовтня 2014 року)
Із 10 по 12 жовтня 2014 року команди старшої та середньої вікових груп Решетилівського району взяли участь у відкритому Чемпіонаті міста Полтави серед учнівської молоді з пішохідного туризму на кубок Міського Голови, що входить до заліку 18 обласної туристської Спартакіади учнівської молоді Полтавщини.
За кубки і медалі змагались 164 юних спортсмени з міст Полтави, Миргорода, Комсомольська та Лубни, Кобеляцького, Лубенського та Лохвицького районів, тож решетилівським спортсменам було чого повчитися.
До складу решетилівської команди увійшли вихованці гуртків «Пішохідний туризм» (керівник Зимогляд Євгеній Вікторович) Решетилівського РЦТКум при Жовтневій ЗОШ І-ІІІ ступенів та «Спортивне орієнтування» (керівник Мосієнко Павло Олегович) Решетилівської дитячо-юнацької спортивної школи. Зокрема, у Чемпіонаті взяли участь по старшій віковій групі: Олег Дубовик та Олег Красюк (обидва Жовтнева ЗОШ І-ІІІ ступенів), В’ячеслав Валенко та Анастасія Олефір (обоє Решетилівська гімназія ім.І.Л.Олійника); по середній віковій групі: Сергій Антонець, Олександр Антоненко, Юрій Безик, Валентина Кучук, Вікторія Серьожкіна (всі з Жовтневої ЗОШ І-ІІІ ступенів, Маргарита Варв’янська (Решетилівська гімназія ім.І.Л.Олійника).
Програма Чемпіонату включала в себе особисто-командні та командні змагання з пішохідного туризму на місцевості на дистанції «Смуга перешкод».
Змагання проводились протягом двох днів у два етапи, під час яких спортсмени показали свою підготовку, змогли обмінятися досвідом та в черговий раз підвищити свою спортивну майстерність.
Перемогу в загальному заліку Чемпіонату з пішохідного туризму вибороли команди Лубенського району (старша вікова група) та міста Миргород (середня вікова група), друге місце посіли юні туристи з Кобеляцького (старша вікова група) та Лубенського районів (середня вікова група), а третє - юні полтавські спортсмени, які представляли Полтавський обласний центр туризму і краєзнавства учнівської молоді (старша вікова група) та Полтавський міський центр позашкільної освіти (середня вікова група).
Усі переможці та призери Чемпіонату були відзначені кубками, медалями Полтавського міського центру позашкільної освіти та грамотами Управління у справах сім’ї, молоді та спорту виконкому Полтавської міської ради за перемогу в кожному виді змагань.
Наразі наші вихованці продовжують тренування, щоб надалі гідно захищати туристську спортивну честь Решетилівщини. Бажаємо їм успіхів та перемог!
Світлини із Чемпіонату можна переглянути за посиланням: https://vk.com/album-23839152_203885857
Ігор Купенко, методист Решетилівського РЦТКум
Кiлькiсть переглядiв: 232

Коментарi