• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • З 1 по 4 травня на Решетилівщині відбулися відкриті змагання з пішохідного туризму серед вихованців гуртків районного центру туризму і краєзнавства "Травневий Кубок - 2014"

З 1 по 4 травня на Решетилівщині відбулися відкриті змагання з пішохідного туризму серед вихованців гуртків районного центру туризму і краєзнавства "Травневий Кубок - 2014"

2014-05-07

/Files/images/Тревневий Кубок - 2014.jpg Учасники відкритих змагань з пішохідного туризму на місцевості "Травневий Кубок - 2014" (с.Фрунзівка, 01-04 травня 2014 року)
Кілька років поспіль завдяки ініціативі двох педагогів-туристів – вчителя Шевченківської школи Віталія Кисельова та заступника директора Демидівської школи Юрія Кисельова, які водночас є і керівниками туристських гуртків, під час травневих свят, тиша весняного соснового бору, що біля села Фрунзівка наповнюється гамором юних туристів. Завдяки навчально-тренувальному зборі шевченківські та демидівські діти оволодівали спортивними навичками з пішохідного туризму.
У весняні дні в гуртках районного центру туризму і краєзнавства традиційно проходило відкриття нового туристського сезону. Діти з наставниками вирушали у походи, на екскурсії, навчально-тренувальні збори, зльоти та змагання. Цього року керівники туристських гуртків позашкільного закладу вирішили об’єднати власні зусилля. Як результат з 1 по 4 травня у Фрунзівському лісі були проведені відкриті змагання з пішохідного туризму на місцевості серед вихованців гуртків районного центру туризму і краєзнавства «Травневий Кубок – 2014».
Поборотися за почесний трофей прибули представники п’яти туристських гуртків, що діють при Шевченківській, Демидівській, Друголиманській ЗОШ І-ІІІ ступенів, Жовтневому НВК та Решетилівській гімназії.
Програму Турніру склали тренування гуртківців, які завершилися особистими та командними змаганнями з пішохідного туризму на дистанції «Смуга перешкод».
У ході цікавої і безкомпромісної боротьби в особистому заліку «золото» здобули Валентина Кучук та Сергій Антонець (Жовтневий НВК), «срібло» взяли Яна Юренко (Шевченківська ЗОШ) та Олег Дубовик (Жовтневий НВК), а «бронзу» – Наталія Шишкіна та Владислав Власенко (Шевченківська ЗОШ).
У змаганнях із командної техніки та у загальному заліку по обох видах програми перемогу здобула команда Жовтневого НВК (керівник Зимогляд Є.В.), друге місце посіли шевченківські туристи (керівник Кисельов В.Ю.), а третє – юні спортсмени з Друголиманської школи (керівник Калініченко С.Г.).
Таким чином, володарем «Травневого Кубка – 2014» стала команда Жовтневого НВК. Переможці та призери змагань в особистому і командному заліку нагороджені грамотами районного центру туризму і краєзнавства, медалями та кубками.

Ігор Купенко, методист Решетилівського РЦТКум
Кiлькiсть переглядiв: 179

Коментарi