• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • 21 березня 2014 року в Шевченківській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів відбулися шкільні змагання з пішохідного туризму в приміщенні

21 березня 2014 року в Шевченківській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів відбулися шкільні змагання з пішохідного туризму в приміщенні

2014-03-24

/Files/images/Шевченківські туристи - 21.03.2014.jpg Шевченківські туристи (керівник Кисельов В.Ю.) - учасники шкільних змагань з пішохідного туризму в приміщенні (21 березня 2014 року)
21 березня 2014 року у спортивній залі Шевченківської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів відбулися шкільні змагання з пішохідного туризму в приміщенні серед вихованців гуртка «Пішохідний туризм» Решетилівського районного центру туризму і краєзнавства учнівської молоді, що діє на базі школи. У змаганнях взяли участь 14 юних туристів. Одинадцятикласники Михайло Мінаєв, Віктор Руднік, Олена Шишкіна, Галина Писаренко та дев’ятикласниця Аліна Пилипчук увійшли до складу організаційного комітету та суддівської бригади Турніру.
Ініціатором, організатором та головним суддею Турніру став керівник гуртка, вчитель географії Шевченківської школи Кисельов Віталій Юрійович.
Дистанція «Смуга перешкод», яку мали подолати учасники змагань, складалася з таких етапів: «Спуск та підйом по схилу спортивним способом», «Траверс схилу», «Переправа по жердинах», «Переправа з допомогою маятника» та «В’язання туристських вузлів».
В особистому заліку заслужену перемогу здобули учень 8 класу Владислав Власенко та учениця 9 класу Яна Юренко.
«Срібло» здобули Сергій Савченко (8 клас) та Валентина Шептенко (10 клас), а «бронзу» взяли Денис Хойров (9 клас) та Наталія Шишкіна (8 клас).
Ігор Купенко, методист Решетилівського РЦТКум
Кiлькiсть переглядiв: 190

Коментарi