• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Навчально-тренувальний збір у сосновому борі села Фрунзівки на Решетилівщині зібрав кращих туристів з Демидівки та Шевченкового.

Навчально-тренувальний збір у сосновому борі села Фрунзівки на Решетилівщині зібрав кращих туристів з Демидівки та Шевченкового.

2013-05-14

/Files/images/Кращі туристи Демидівки і Шевченкового.jpg Переможці та призери змагань з пішохідного туризму (09-11 травня 2013 року, с.Фрунзівка Решетилівського району)
З 09 по 11 травня 2013 року у лісовому масиві села Фрунзівка Решетилівського району відбувся навчально-тренувальний збір з техніки пішохідного туризму у якому взяли участь вихованці туристських гуртків Шевченківської та Демидівської ЗОШ І-ІІІ ступенів на чолі з зі своїми наставниками Кисельовим Юрієм Валентиновичем та Кисельовим Віталієм Юрійовичем.
Підсумком навчально-тренувального збору стали особисті змагання з техніці пішохідного туризму на дистанції «Смуга перешкод» серед хлопців та дівчат.
Дистанція турніру включала в себе такі етапи: «Переправа через яр по колоді», «Навісна переправа через яр», «Переправа через річку по паралельних мотузках», «Вертикальний спуск», «Траверс схилу», «Підйом по схилу» та «Крутопохила навісна переправа».
Перемогу в особистому заліку на «Смузі перешкод» здобули Зоп Костянтин (Шевченківська ЗОШ) та Кіріченко Аліна (Демидівська ЗОШ).
Срібними призерами стали Левченко Антон (Демидівська ЗОШ) та Шишкіна Наталія (Шевченківська ЗОШ), а бронзовими – Руднік Віктор (Шевченківська ЗОШ) та Юренко Яна (Шевченківська ЗОШ). Переможці та призери змагань нагороджені грамотами.
Загалом турнірна таблиця має такий загальний вигляд:
Результати змагань серед хлопців:
1. Зоп Костянтин (загальний час) – 6:00 (Шевченківська ЗОШ);
2. Левченко Антон – 7:22 (Демидівська ЗОШ);
3. Руднік Віктор – 7:24 (Шевченківська ЗОШ);
4. Власенко Владислав – 8:46 (Шевченківська ЗОШ);
5. Рибчинчук Богдан – 9:09 (Демидівська ЗОШ);
6. Поступаленко Артур – 11:04 (Демидівська ЗОШ);
7. Мацак Ростислав – 11:15 (Демидівська ЗОШ);
8. Нетеса Роман – 20:34 (Демидівська ЗОШ).
Результати змагань серед дівчат:
1. Кіріченко Аліна – 6:52 (Демидівська ЗОШ);
2. Шишкіна Наталія – 8:16 (Шевченківська ЗОШ);
3. Юренко Яна – 11:04 (Шевченківська ЗОШ);
4. Шишкіна Олена – 11:12 (Шевченківської ЗОШ).
Ігор Купенко, методист Решетилівського РЦТКум
Кiлькiсть переглядiв: 66

Коментарi