• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • В урочищі Тутаки біля селища Жовтневе на Решетилівщині відбулися відкриті змагання Решетилівського центру туризму і краєзнавства зі спортивного орієнтування «Великодні старти – 2013»

В урочищі Тутаки біля селища Жовтневе на Решетилівщині відбулися відкриті змагання Решетилівського центру туризму і краєзнавства зі спортивного орієнтування «Великодні старти – 2013»

2013-05-07

/Files/images/Великодні старти - 2013.jpg Учасники "Великодніх стартів - 2013" (03 травня 2013 року, урочище Тутаки)
03 травня 2013 року в урочищі Тутаки Решетилівського району на Полтавщині відбулися відкриті змагання Решетилівського районного центру туризму і краєзнавства зі спортивного орієнтування серед учнівської молоді "Великодні старти-2013". Ініціатором, організатором і головним суддею змагань виступив керівник гуртка "Пішохідний туризм" Решетилівського РЦТКум при Жовтневому НВК Зимогляд Євгеній Вікторович.
Участь у змаганнях з орієнтування у заданому напрямку на середніх дистанціях взяли 20 учасників з Жовтневого НВК, Демидівської та Друголиманської ЗОШ І-ІІІ ступенів, студенти вищих навчальних закладів: 12 – хлопців і 8 – дівчат. Юнаки подолали понад 4,5 кілометри шляху (18 контрольних пунктів), а дівчата пробігли дистанцію в 3,5 кілометри (11 контрольних пунктів).
Переможцем змагань серед хлопців став Кулик Руслан, а серед дівчат Тимбур Олена; другими на дистанції були Поправка Максим та Кучук Валентина, а третіми Антонець Сергій та Кабак Оксана.
Переможці та призери «Великодніх стартів – 2013» нагороджені грамотами Решетилівського районного центру туризму і краєзнавства учнівської молоді та медалями. Організатори змагань висловлюють подяку за допомогу в організації турніру колишнім вихованцям Решетилівського районного центру туризму і краєзнавства Ханку Анатолію Миколайовичу та Конону Артему Валерійовичу.

Ігор Купенко, методист Решетилівського РЦТКум

Кiлькiсть переглядiв: 174

Коментарi