• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Працівники Решетилівського центру туризму і краєзнавства взяли участь у роботі обласного семінару з туристсько-краєзнавчої, екскурсійної та музейної роботи

Працівники Решетилівського центру туризму і краєзнавства взяли участь у роботі обласного семінару з туристсько-краєзнавчої, екскурсійної та музейної роботи

2013-04-12

/Files/images/семінар 25.jpg Під час відвідин меморіального музею І.Є.Рєпіна (місто Чугуїв, Харківщина)
Із 10 по 11 квітня 2013 року на базі позашкільних навчальних закладів та музеїв Полтавської та Харківської областей відбувся обласний семінар-практикум спеціалістів (методистів) органів управління освітою райдержадміністрацій та міськвиконкомів, директорів станцій (центрів) туризму і краєзнавства учнівської молоді з питань туристсько-краєзнавчої, екскурсійної та музейної роботи на тему "Гармонійне поєднання змісту, форм та засобів організації туристсько-краєзнавчої, екскурсійної роботи в навчальних закладах - важлива передумова інноваційного розвитку позашкільної освіти".
Семінар-практикум організували та провели працівники Полтавського обласного центру туризму і краєзнавства учнівської молоді. У його роботі взяли участь директор та методист Решетилівського районного центру туризму і краєзнавства Карамушка О.В. та Купенко І.А.
У ході практикуму його учасники ознайомилися із системою туристсько-краєзнавчої та науково-дослідницької роботи Полтавського обласного ліцею-інтернату для обдарованих дітей із сільської місцевості ім.А.С.Макаренка та відвідали музей-заповідник А.С.Макаренка в селі Ковалівка Полтавського району.
Наступного дня на учасників семінару чекало знайомство з навчально-методичною базою Харківської обласної станції юних туристів та з досвідом туристсько-краєзнавчої роботи педагогічних колективів закладів освіти міста Чугуїв (Харківська область).
Також, під час практикумів учасники семінару відвідали меморіальний музей художника І.Є.Рєпіна (місто Чугуїв), Національний меморіальний комплекс "Висота Маршала І.С.Конєва" та Національний літературно-меморіальний музей Г.С.Сковороди (село Сковородинівка).
Кiлькiсть переглядiв: 181

Коментарi