• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Працівники Решетилівського центру туризму і краєзнавства взяли участь у районній науково-методичній конференції "Пріоритетні напрями розвитку професійних компетентностей педагогічних працівників"

Працівники Решетилівського центру туризму і краєзнавства взяли участь у районній науково-методичній конференції "Пріоритетні напрями розвитку професійних компетентностей педагогічних працівників"

2013-03-27

/Files/images/Конференція.JPG Войтович Л.І. та Купенко І.А. під час роботи конференції
27 березня 2013 року в Решетилівському Будинку культури відбулася районна науково-методична конференція "Пріоритетні напрями розвитку професійних компетентностей педагогічних працівників".
У рамках конференції у фойє Будинку культури працював ярмарок педагогічних технологій, а у великій залі пройшло пленарне засідання конференції.
Решетилівський районний центр туризму і краєзнавства взяв участь у роботі конференції, представивши у павільйоні "Позашкільні навчальні заклади" виставкову експозицію про свій заклад.
Представляли роботу Решетилівського РЦТКум методист Купенко І.А. та керівник гуртків Войтович Л.І.
В експозиції знайшли висвітлення матеріали про застосування інноваційних технологій, досягнення і проблеми закладу. Були, також, представлені кращі розробки педагогічних працівників районного центру туризму і краєзнавства, буклети, електронні презентації роботи.
Купенко І.А., методист Решетилівського РЦТКум
Кiлькiсть переглядiв: 187

Коментарi