• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Решетилівські туристи – учасники відкритого Чемпіонату Полтавської області з пішохідного туризму в приміщенні

Решетилівські туристи – учасники відкритого Чемпіонату Полтавської області з пішохідного туризму в приміщенні

2016-03-09

/Files/images/Лубни-2016.jpg Команда Решетилівського району - учасники відкритого Чемпіонату Полтавської області з пішохідного туризму в приміщенні (місто Лубни, 04 березня 2016)
З метою підвищення спортивної кваліфікації з 04 по 06 березня 2016 року команда Решетилівського району взяла участь у відкритому Чемпіонаті Полтавської області з пішохідного туризму в приміщенні (центр змагань – дитячо-юнацький клуб спортивного орієнтування «Валтекс» міста Лубни).
У змаганнях взяли участь 76 спортсменів з міст Полтави, Лубен, Миргорода, Кобеляцького, Новосанжарського, Машівського, Лохвицького, Лубенського, Пирятинського, Решетилівського районів та Полтавського обласного центру туризму і краєзнавства учнівської молоді.
До складу команди увійшли педагоги, вихованці та випускники Решетилівського районного центру туризму і краєзнавства та Решетилівської дитячо-юнацької спортивної школи: Євген Вікторович Зимогляд (учитель Жовтневої загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів, керівник гуртка «Пішохідний туризм» Решетилівського РЦТКум), Павло Олегович Мосієнко (учитель Решетилівської гімназії ім..І.Л.Олійника, тренер ДЮСШ відділу освіти, сім’ї, молоді та спорту Решетилівської райдержадміністрації), Руслан Анатолійович Кулик та Артем Валерійович Конон (випускники Решетилівського РЦТКум), Вікторія Валеріївна Серьожкіна та Валентина Романівна Кучук (учениці 11 класу Жовтневої загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів, вихованки гуртка «Пішохідний туризм» Решетилівського РЦТКум).
Вікторія Серьожкіна та Валентина Кучук, також, взяли участь у відкритому Чемпіонаті м. Лубен з пішохідного туризму серед учнівської молоді в приміщенні по старшій віковій групі - змаганнях, які проходили паралельно з "дорослим" Чемпіонатом та дали старт цьогорічній ювілейній вже 20-й обласній туристській Спартакіаді учнівської та студентської молоді Полтавщини.
Представник та тренер команди – Євген Вікторович Зимогляд. Суддею від команди працював Косолап Артем Вікторович, учитель Жовтневої загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів.
До програми змагань увійшли особисті та командні (змагання зв'язок) змагання з техніки пішохідного туризму в приміщенні. Учасники змагалися на дистанціях «Смуга перешкод» другого та третього класів.
Наша команда отримала шосте місце в особистому заліку та командній першості, а також, посіла шосте загальнокомандне місце серед 14 команд - учасників Чемпіонату області.
Світлини з Чемпіонату області дивіться у ФОТОАЛЬБОМІ.
Ігор Купенко, методист районного центру туризму і краєзнавства учнівської молоді
Кiлькiсть переглядiв: 253

Коментарi