• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Вихованці Решетилівського центру туризму і краєзнавства з Жовтневого посіли ІV-е місце у відкритій першості з пішохідного туризму «Золотий карабін» у Карлівці

Вихованці Решетилівського центру туризму і краєзнавства з Жовтневого посіли ІV-е місце у відкритій першості з пішохідного туризму «Золотий карабін» у Карлівці

2015-10-20

/Files/images/Туристи в Карлівці-2015.jpg Команда туристів з Жовтневого в місті Карлівка
З 16 по 18 жовтня 2015 року в місті Карлівка відбулася відкрита першість Карлівської ЗОШ І-ІІІ ступенів № 3 із пішохідного туризму в приміщенні «Золотий карабін», що входить до заліку 19 обласної туристської Спартакіади учнівської та студентської молоді Полтавщини.
Для участі у змаганнях, які проводилися по двох вікових групах, до міста Карлівка прибули 109 учасників із 12 команд середньої (м.Полтава /ПОЦТКУМ; ПМЦПО/дві команди/, м.Миргород, Карлівський, Кобеляцький, Лохвицький, Лубенський /три команди/, Машівський, Новосанжарський райони) та 7 команд старшої (м.Полтава /ПОЦТКУМ/, м.Миргород, м.Карлівка, Лохвицький, Машівський, Новосанжарський та Решетилівський райони) вікових груп.
Як ми вже зазначили, у першості взяла участь команда старшої вікової групи Решетилівського районного центру туризму і краєзнавства учнівської молоді. До її складу увійшли сім вихованців гуртка «Пішохідний туризм» (керівник Євген Вікторович Зимогляд), що діє при Жовтневій ЗОШ І-ІІІ ступенів. Це Юрій Безик, Олег Дубовик, Денис Радченко, Максим Поправка, Валентина Кучук, Вікторія Серьожкіна та Юлія Приз.
Представникцтво команди на змаганнях здійснював Артем Вікторович Косолап, вчитель Жовтневої ЗОШ І-ІІІ ступенів, а суддею від команди працював Олександр Вікторович Карамушка, директор Решетилівського РЦТКум, суддя ІІ категорії.
Програмою відкритої першості передбачалося проведення змагань у видах «Особисто-командні змагання на дистанції «Смуга перешкод» та «Командні змагання на дистанції «Смуга перешкод».
Наші туристи посіли ІІІ-є місце в особисто-командному заліку та ІV-е місце в командному заліку змагань з пішохідного туризму в приміщенні. За підсумками двох днів першості решетилівські туристи посіли ІV-е загальнокомандне місце.
А переможцями та призерами у загальнокомандному заліку по середній віковій групі стали команди ПОЦТКУМ, Карлівського району, ПМЦПО, по старшій – команди ПОЦТКУМ, міста Миргород та Машівського районів. Переможці у загальному заліку, в окремих видах змагань та особистому заліку нагороджені медалями, кубками, дипломами та грамотами.
Світлини із першості "Золотий карабін" дивіться у ФОТОАЛЬБОМІ.
Протоколи Старша вікова група
Протоколи Середня вікова група
Ігор Купенко, методист Решетилівського районного центру туризму і краєзнавства учнівської молоді
Кiлькiсть переглядiв: 231

Коментарi