• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • З нагоди Всесвітнього Дня туризму у селищі Жовтневе на Решетилівщині відбулися змагання з пішохідного туризму та спортивного орієнтування

З нагоди Всесвітнього Дня туризму у селищі Жовтневе на Решетилівщині відбулися змагання з пішохідного туризму та спортивного орієнтування

2014-09-29

/Files/images/Змагання з орієнтування 27.09.14.jpg Учасники відкритих змагань селища Жовтневе зі спортивного орієнтування, присвячених Всесвітньому Дню туризму (27 вересня 2014 року)
27 вересня 2014 року з нагоди Всесвітнього Дня туризму у селищі Жовтневе, що на Решетилівщині відбулися змагання серед учнівської молоді з пішохідного туризму та зі спортивного орієнтування. Ініціатором та організатором змагань виступив керівник гуртка «Пішохідний туризм» Решетилівського районного центру туризму і краєзнавства, вчитель Жовтневої ЗОШ І-ІІІ ступенів Євгеній Вікторович Зимогляд, а найактивнішими учасниками стали його вихованці.
Спочатку пройшли шкільні змагання «Туристський старт». У змаганнях взяли участь вісім шкільних команд. Юні туристи мали можливість продемонструвати свої вміння та навички. Випробування проходили в два етапи. Першою йшла «Смуга перешкод», потому «Транспортування потерпілого».
Перемогу здобула команда «Азимут», друге місце розділили «Спарта», «Пупсики» та «Горизонт», а третіми стали «Нитіки».
Завершилися туристські змагання презентацією туристської композиції «Біля вогнища». Розкішний перфоменс з гітарою влаштували Сергій Антонець, Олексій Кук, Олександр Гудзенко та Руслан Жуков.
Світлини із змагань «Туристський старт» дивіться за посиланням: https://vk.com/album-23839152_202992855
Далі святкування Всесвітнього Дня туризму перемістилося на шкільний стадіон, де були обладнані місця старту та фінішу відкритих змагань Жовтневого з орієнтування в заданому напрямку на середніх дистанціях. Дистанція змагань мала протяжність 3,2 км, а кількість контрольних пунктів (КП) становила 18. У змаганнях взяли участь 24 учасники, в тому числі 23 учні, які представляли як Жовтневе, так і Решетилівку.
Перемогу у змаганнях здобули Олександр Коп'як (Решетилівка) та Валентина Кучук (Жовтневе), «срібними призерами» стали Олександр Антоненко та Вікторія Серьожкіна, а «бронзовими» – Сергій Рудь та Олена Тимбур (всі представники Жовтневого).
Переможці та призери змагань нагороджені грамотами, медалями та солодкими призами.
Світлини із відкритих змагань з орієнтування в заданому напрямку дивіться за посиланням: https://vk.com/album-23839152_203031871
Ігор Купенко, методист Решетилівського РЦТКум
Кiлькiсть переглядiв: 187

Коментарi