• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Всеукраїнський семінар-практикум завідуючих відділами краєзнавства обласних центрів туризму і краєзнавства учнівської молоді в Решетилівці

Всеукраїнський семінар-практикум завідуючих відділами краєзнавства обласних центрів туризму і краєзнавства учнівської молоді в Решетилівці

2012-09-26

Омельченко Д.Г., заступник директора УДЦТКум Зустріч гостей
26 вересня Решетилівщина приймала учасників Всеукраїнського семінару-практикуму завідуючих відділами краєзнавства та наукових досліджень Кримського республіканського, обласних, Київського та Севастопольського міських центрів туризму і краєзнавства учнівської молоді, станцій юних туристів «Гармонійне поєднання змісту, форм та засобів організації краєзнавчо-дослідницької та музейної роботи в навчальних закладах – важлива передумова інноваційного розвитку позашкільної освіти».
Делегацію семінару очолювали заступник директора Українського державного центру туризму і краєзнавства учнівської молоді Омельченко Д.Г. та директор Полтавського обласного центру туризму і краєзнавства учнівської молоді Комісар С.В.
Розпочався семінар у відділі освіти. З вітальним словом до гостей звернулася перший заступник голови Решетилівської райдержадміністрації Кацітадзе О.О.
Про залучення учнів до активних форм роботи з вивчення історії рідного краю, його культури, традицій і звичаїв розповіла у виступі начальник відділу освіти Голуб Г.О., а про діяльність Решетилівського центру туризму і краєзнавства з удосконалення краєзнавчої роботи в районі інформував директор Решетилівського РЦТКум Карамушка О.В.
Наступною зупинкою під час семінару була Решетилівська гімназія. Гості під час практикуму переглянули розташовану у вестибюлі школи виставку робіт Решетилівської майстерні художній промислів приватного підприємця Колінченка С.О., ознайомилися з місцем і роллю краєзнавчих матеріалів у змісті освіти Решетилівської гімназії, переглянули презентацію роботи гуртків «Стежинами рідного краю» (керівник Ширшова Н.О.), «Дивоцвіт» (Золотарьова О.О.) «Рукодільниця» (Яголковска Т.А.).
Завершальним етапом семінару в Решетилівці стала презентація роботи молодіжного театру мод «Агенція моделей» Решетилівського професійного ліцею, яке здійснили учні ліцею разом з викладачем Вакуленко Н.В. в актовому залі Решетилівської гімназії ім.І.Л.Олійника.

Ігор Купенко, методист Решетилівського РЦТКум

Кiлькiсть переглядiв: 248

Коментарi