• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Решетилівські спортсмени взяли участь у 19-му Чемпіонаті зі спортивного орієнтування серед учнівської молоді Полтавщини

Решетилівські спортсмени взяли участь у 19-му Чемпіонаті зі спортивного орієнтування серед учнівської молоді Полтавщини

2013-10-14

/Files/images/Учасники 19-го Чемпіонату.jpg Команда Решетилівщини на 19-му Чемпіонаті області зі спортивного орієнтування (10 жовтня 2013 року, с.Головач)
Команди Решетилівського району старшої та середньої вікових груп у складі вихованців гуртків «Пішохідний туризм» (керівник гуртка Зимогляд Є.В.) Решетилівського РЦТКум та «Спортивне орієнтування» (керівник гуртка Мосієнко П.О.) Решетилівської ДЮСШ взяли участь у 19-му Чемпіонаті зі спортивного орієнтування серед учнівської молоді Полтавщини. Вихованцями гуртків є учні Жовтневого НВК та Решетилівської гімназії ім.ІЛ.Олійника.
Чемпіонат зі спортивного орієнтування, який входить до заліку 17-ої обласної туристської Спартакіади учнівської молоді Полтавщини проходив із 10 по 12 жовтня 2013 року в селі Головач Полтавського району. На захід зібралося 125 юних спортсменів-орієнтувальників, які представляли 9 команд старшої та 11 команд середньої вікових груп. Проживали команди-учасниці турніру на базі дитячого оздоровчого центру «Маяк».
Спортивна програма Чемпіонату передбачала: 10 жовтня - модельні змагання (не йшли в залік); 11 жовтня – особисті змагання серед хлопців та дівчат з орієнтування у заданому напрямку на середніх дистанціях; 12 жовтня – змагання з орієнтування в двоетапних естафетах (брали участь «Мікрокоманди» по 2 учасники).
Не призові, але пристойні результати в перший день змагань показали і решетилівські орієнтувальнки: Кучук Валентина, Корячко Аліна, Безик Юрій, Крамарь Роман, Коп'як Олександр та Антоненко Олександр. Другого дня змагань в естафеті "Мікс" - впевнено 4-те місце зайняли Дубовик Олег та Кучук Валентина. Також, гарний результат показала зв'язка Корячко Аліни та Вдовиченко Інни.
Прекрасний настрій та безліч приємних спогадів подарували Антонець Сергій та Безик Юрій, які отримали прекрасний шанс здійснити своє перше відкрите тренування на обласному рівні !!!
Загалом, переможцем у старшій групі стала команда ПОЦТКУМ-1 (тренер Криворучко А.В.), у середній – ПОЦТКУМ-3 (тренер Сердюк Н.Я.). Срібло і бронзу отримали по старшій групі команди ПОЦТКУМ-3 (тренер Сердюк Н.Я.) та Кобеляцького району (тренер Педан С.Б.), по середній групі – команди Лубенського району-1 (тренер Крутій С.В.) та Хорольського району-1 (тренер Пономаренко М.В.). Решетилівські ж спортсмени-орієнтувальники у загальнокомандному заліку посіли 6-е (середня вікова група) та 8-е (старша вікова група) місця.
Переможці та призери 19-го Чемпіонату нагороджені грамотами Департаменту освіти і науки, кубками та медалями.
Євгеній Зимогляд, керівник гуртка "Пішохідний туризм" РЦТКум, вчитель Жовтневого НВК
Кiлькiсть переглядiв: 217

Коментарi