• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • 27 вересня у Жовтневому НВК на Решетилівщині весело, цікаво і змістовно пройшов загальношкільний День туризму

27 вересня у Жовтневому НВК на Решетилівщині весело, цікаво і змістовно пройшов загальношкільний День туризму

2013-09-30

/Files/images/День туризму в Жовтневому НВК.jpg 27 вересня 2013 року. День туризму в Жовтневому НВК
27 вересня у Жовтневому навчально-виховному комплексі весело, цікаво і змістовно було проведено загальношкільний День туризму. Захід пройшов у вигляді спортивно-туристської естафети. Також, діяла експозиція на туристську похідну тематику.
У змаганнях взяли участь команди 7, 8, 9, 10-А та 10-Б класів школи. До програми змагань увійшли як конкурсна (конкурс представлення команд, вікторина «Історія селища Жовтневе», медичний конкурс та конкурс «В'язання туристських вузлів»), так і спортивна програми (естафета та туристські етапи).
У загальному заліку юні туристи школи продемонстрували такі результати: І-е місце посіла команда 10-А класу; ІІ-е – 9-го класу; ІІІ-є – 10-Б класу.
Переможці змагань та конкурсів отримали грамоти та подяки за різними номінаціями.
Дякую всім хто брав участь у турнірі, а також, за допомогу у проведенні змагань Антонцю С., Безику Ю., Антоненку О., Дубовику О., за безкомпромісне суддівство Гуцуляку В. та медичному працівнику школи Гонтовій Л.В
Натхненна перемога – запорука наступної перемоги, чого й хочеться побажати всім учасникам змагань! Позитивних вражень отриманих в ході всього дійства надіюсь вистачить на цілий рік!
Євген Зимогляд, керівник гуртка «Пішохідний туризм» Решетилівського РЦТКум, вчитель Жовтневого НВК
Кiлькiсть переглядiв: 197

Коментарi