• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Перемога решетилівських краєзнавців!

Перемога решетилівських краєзнавців!

2020-02-05

/Files/images/IMG_20191106_125659.jpg

Протягом січня 2020 року було проведено І (обласний) тур Всеукраїнської краєзнавчої акції учнівської молоді «Українська революція: 100 років надії і боротьби».

На конкурс було представлено 45 краєзнавчо-дослідницьких робіт з 12 районів та міст Полтавщини, 4 об'єднаних територіальних громад, Полтавського обласного центру туризму і краєзнавства учнівської молоді. Серед надісланих матеріалів пошукова робота вихованки Решетилівського районного центру туризму і краєзнавства учнівської молоді Бублик Інни «Сміх крізь сльози» (керівники Тернієвська Н.І., Войтович Л.І.). У краєзнавчому нарисі висвітлено трагічну долю видатного письменника-гумориста Олександра Івановича Ковіньки, безпідставно визнаного «ворогом народу» в 30-х роках минулого століття.

Відповідно до наказу Департаменту освіти і науки Полтавської облдержадміністрації від 28.01.2020 № 30 «Про підсумки І (обласного) туру Всеукраїнської краєзнавчої акції учнівської молоді «Українська революція: 100 років надії і боротьби» Бублик Інна, автор краєзнавчо-дослідницької роботи «Сміх крізь сльози» посіла І місце за тематичним напрямом «Український національний визвольний рух 1930-х років, періоду Другої світової війни та у повоєнні роки».

Вітаємо краєзнавців і бажаємо гарних результатів в ІІ турі Всеукраїнської краєзнавчої акції учнівської молоді «Українська революція: 100 років надії і боротьби»!

Кiлькiсть переглядiв: 523

Коментарi