• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Х-й відкритий районний туристський зліт учнівської молоді пам’яті Василя Маценка відбувся на Решетилівщині.

Х-й відкритий районний туристський зліт учнівської молоді пам’яті Василя Маценка відбувся на Решетилівщині.

2019-09-16

/Files/images/IMG_3307.jpg

Вже вдесяте на Решетилівщині відбувся Відкритий районний туристський зліт учнівської молоді пам'яті Василя Маценка.

Захід проходив в період з 10 по 13 вересня 2019 року в капустянівському лісі з метою гідного вшанування пам’яті головного спеціаліста відділу освіти, ентузіаста туристської справи, педагога Василя Григоровича Маценка та розвитку спортивного туризму і спортивного орієнтування в Решетилівському районі.

У змаганнях взяли участь 58 учасників з 8 команд закладів освіти Решетилівського району (Покровська, Демидівська, Федіївська, Шевченківська, Піщанська ЗОШ І-ІІІ ст.), Решетилівської об’єднаної територіальної громади (Колотіївська ЗОШ І-ІІ ст.), Новосанжарського району (Сухомаячківський ЗЗСО І-ІІІ ст.) та Лохвицького району (Корсунівська ЗОШ І-ІІІ ст.).

Спортивна програма включала: особисто-командні змагання з техніки пішохідного туризму на дистанції «Смуга перешкод», командні змагання зв'язок з техніки пішохідного туризму на дистанції «Смуга перешкод», особисто-командні змагання зі спортивного орієнтування.

По конкурсній програмі були проведені конкурси «Туристсько-краєзнавча головоломка» та «В'язання туристських вузлів».

Переможцем у загальному заліку в спортивній програмі стала команда Покровської ЗОШ І-ІІІ ступенів, призерами – команди Федіївської та Демидівської ЗОШ І-ІІІ ступенів. Переможцем у загальному заліку в конкурсній програмі стала команда Федіївської ЗОШ І-ІІІ ступенів, а призерами – команди Покровської ЗОШ І-ІІІ ступенів та Шевченківської ЗОШ І-ІІІ ступенів.

Переможці і призери народжені грамотами відділу освіти, сім'ї, молоді та спорту Решетилівської райдержадміністрації та Решетилівського районного центру туризму і краєзнавства учнівської молоді.

Кiлькiсть переглядiв: 138

Коментарi