• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Решетилівські юні краєзнавці на 36 обласному зльоті.

Решетилівські юні краєзнавці на 36 обласному зльоті.

2019-03-18

/Files/images/IMG_20190313_114313.jpg

13-15 березня у м. Полтава на 36 обласному зльоті юних краєзнавців та активістів музеїв більше 100 вихованців краєзнавчих об'єднань із 20 районів, міст, ОТГ представляли свої напрацювання.

Від Решетилівського району на зльоті свої досягнення презентували вихованці гуртка «Географічне краєзнавство» Вацька Діна та Андріана Пендюра Решетилівського районного центру туризму і краєзнавства учнівської молоді при «Опорному навчальному закладі Покровська ЗОШ І-ІІІ ст.», керівник Кучук Раїса Тимофіївна.

У перший день вихованці РЦТКум взяли участь у виставці з досвіду роботи «Досягнення юних краєзнавців та активістів музеїв при закладах освіти» та благодійній акції «Подаруй частинку тепла».

Пошуково-дослідницьку роботу гуртка решетилівські краєзнавці представляли у творчій майстерні «Природниче краєзнавство».

За підсумками двох днів гурток «Географічне краєзнавство» нагороджений грамотами Полтавського обласного центру туризму і краєзнавства учнівської молоді за найкраще висвітлення досвіду роботи на виставці «Досягнення юних краєзнавців та активістів музеїв при закладах освіти», активну участь у благодійній акції «Подаруй частинку тепла» та стали лауреатами 36 обласного зльоту юних краєзнавців та активістів музеїв

Кiлькiсть переглядiв: 297

Коментарi