• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Ювілейна зустріч юних туристів на капустянівській землі

Ювілейна зустріч юних туристів на капустянівській землі

2018-09-24

/Files/photogallery/IMG_2978.jpg

У період з 18 по 21 вересня 2018 року в с. Капустяни працівниками Решетилівського районного центру туризму і краєзнавства було проведено ІХ-й відкритий районний туристський зліт учнівської молоді пам'яті Василя Маценка.

Цьогорічна зустріч ювілейна! В 1998 році за ініціативи інспектора відділу освіти Василя Григоровича Маценка відбулися перші туристські змагання в Фрунзівському, нині Капустянівському,лісі.

На ІХ-й відкритий районний туристський зліт учнівської молоді пам'яті Василя Маценка прибуло 64 учасники з 8 команд закладів освіти Решетилівського району (Покровської, Малобакайської, Шевченківської, Демидівської, Піщанської, Федіївської ЗОШ І-ІІІ ст.), Сухомаячківської ЗОШ І-ІІІ ст. Новосанжарського району та Корсунівської ЗОШ І-ІІІ ст. Лохвицького району.

Програма зльоту включала спортивну та конкурсну частини. Були проведені особисто-командні змагання з техніки пішохідного туризму на дистанції «Смуга перешкод», конкурси «Українська національна страва» та «В'язання туристських вузлів».

Переможцем у спортивній програмі стала команда Покровської ЗОШ І-ІІІ ступенів, призерами – команди Малобакайської та Демидівської ЗОШ І-ІІІ ступенів. Переможцем у загальному заліку в конкурсній програмі стала команда Малобакайської ЗОШ І-ІІІ ступенів, а призерами – команди Шевченківської та Демидівської ЗОШ І-ІІІ ступенів.

Переможці і призери народжені грамотами відділу освіти, сім'ї, молоді та спорту Решетилівської райдержадміністрації та Решетилівського районного центру туризму і краєзнавства учнівської молоді.

Кiлькiсть переглядiв: 299

Коментарi