• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Відкритий Чемпіонат Решетилівського району з пішохідного туризму на місцевості серед учнівської молоді 2018

Відкритий Чемпіонат Решетилівського району з пішохідного туризму на місцевості серед учнівської молоді 2018

2018-06-23

/Files/IMG_2901.jpg

З 19 по 22 червня 2018 року працівниками районного центру туризму і краєзнавства учнівської молоді був проведений відкритий Чемпіонат Решетилівського району з пішохідного туризму на місцевості серед учнівської молоді. Найактивніші туристи Решетилівщини, а саме з Піщанської, Федіївської, Малобакайської, Покровської, Шевченківської громади та Новосанжарщини (с.Суха Маячка) зустрілись на капустянівській землі, щоб продемонструвати свої знання та вміння з техніки пішохідного туризму.

В перший день змагань пройшли командні змагання з пішохідного туризму на дистанції «Смуга перешкод» («змагання зв'язок»). Перемогу здобули Книш Оксана та Плужник Едуард з Покровського. Срібними та бронзовими призерами стали туристи з Шевченківської команди Алієв Павло і Халус Анна та Рябокуль Крістіна і Григор'єв Роман.

Наступного дня відбулися особисті змагання з техніки пішохідного туризму на дистанції «Смуга перешкод». Чемпіонами району в особистому заліку стали Книш Оксана та Плужник Едуард (Покровська команда), друге місце посіли шевченківські туристи Халус Анна та Алієв Павло, третє – Рябокуль Крістіна (с.Шевченкове) та Прожирко Ернест (с.Покровське).

У загальному заліку по спортивній програмі перше місце здобула команда Шевченківської школи (керівник Кисельов В.Ю.), друге місце –команда Покровської школи (керівник Зимогляд Є.В..), третє місце - команда Малобакайської школи (керівник Коваленко І.О.).

У конкурсній програмі переможцями стали малобакайські туристи (керівник Рясков В.О.). друге місце за покровськими спортсменами (керівник Кучук Р.Т.), а третє за командою Шевченківської школи (керівник Кисельова А.О.).

Переможці і призери народжені грамотами відділу освіти, сім'ї, молоді та спорту Решетилівської райдержадміністрації та Решетилівського районного центру туризму і краєзнавства учнівської молоді.

Кiлькiсть переглядiв: 314

Коментарi