• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Туристи-краєзнавці з Решетилівщини на обласному ювілейному зльоті юних краєзнавців

Туристи-краєзнавці з Решетилівщини на обласному ювілейному зльоті юних краєзнавців

2018-03-24

/Files/images/Обласний зліт.jpg

Традиційно, в перший місяць весни, працівники Полтавського обласного центру туризму і краєзнавства учнівської молоді запрошують юних краєзнавців на обласний зліт. Цьогорічний зліт – ювілейний і присвячений 65-й річниці організованого туристсько-краєзнавчого руху на Полтавщині. Більше 100 кращих вихованців краєзнавчих та туристських об'єднань із 17 районів і міст області, об’єднаних територіальних громад прибули на захід.

Решетилівський район представляли вихованці гуртка «Історичне краєзнавство» (керівник Наталія Іванівна Тернієвська) Решетилівського районного центру туризму і краєзнавства учнівської молоді при Шевченківській ЗОШ І-ІІІ ступенів ім. академіка В.О.Пащенка Марія Рашевська, Олег Шапаренко, Павло Алієв.

Перед відкриттям зльоту у фойє Полтавського обласного центру естетичного виховання учнівської молоді була організована виставка з досвіду роботи «Історія та досягнення туристсько-краєзнавчого руху». Учасники заходу ознайомили з матеріалами про розвиток туристсько-краєзнавчої справи у своєму районі (місті), ОТГ чи закладі освіти.

Поряд з виставкою проводилась благодійна акція «Подаруй частинку тепла». Діти передали подарунки, листівки, обереги нашим воїнам, які знаходяться на сході України.

/Files/images/Обласний зліт3.jpg/Files/images/Обласний зліт2.jpg

Під час творчих звітів юні туристи-краєзнавці поділились досвідом туристської, пошуково-дослідницької роботи, своїми здобутками та досягненнями.

Делегація решетилівських туристів-краєзнавців нагороджена грамотами Полтавського обласного центру туризму і краєзнавства учнівської молоді - лауреати 35 обласного зльоту юних краєзнавців, присвяченого 65-річчю туристсько-краєзнавчого руху на Полтавщині, за найкраще висвітлення досвіду роботи на виставці «Історія та досягнення туристсько-краєзнавчого руху» таактивну участь у благодійній акції «Подаруй частинку тепла».

Кiлькiсть переглядiв: 290

Коментарi