• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Решетилівські туристи – призери обласного етапу Всеукраїнських змагань зі спортивних туристських походів серед учнівської та студентської молоді

Решетилівські туристи – призери обласного етапу Всеукраїнських змагань зі спортивних туристських походів серед учнівської та студентської молоді

2017-12-30

/Files/images/10.jpg

Відповідно до Програми проведення 21 обласної туристської Спартакіади учнівської та студентської молоді Полтавщини з 04 по 07 грудня 2017 року відбулося суддівство І (обласного) етапу Всеукраїнських змагань зі спортивних туристських походів серед учнівської та студентської молоді.

На участь в заочному етапі змагань були заявлені 9 туристських груп, які надали для суддівства звіти 3 категорійних та 6 ступеневих походів, з яких: 5 звітів з пішохідного туризму, 2 – водного, 1 – велосипедного, 1 – зі спелеотуризму. Суддівська колегія І етапу змагань відмітили підвищення рівня їх складності та якості оформлення порівняно з минулими роками.

Решетилівський район представляла туристська група на чолі з досвідченими керівниками Юрієм Валинтиновичем та Віталієм Юрійовичем Кисельовими. З 17 по 27 липня 2017 року решетилівські туристи здійснили пішохідний похід 3 ступеня складності Українськими Карпатами.

За результатами суддівства І етапу Всеукраїнських змагань зі спортивних туристських походів серед учнівської та студентської молоді за 2016-2017 навчальний рік туристська група посіла 3-е місце серед пішохідних походів 3-го ступеню складності.

Туристська група нагороджена грамотою Департаменту освіти і науки обласної державної адміністрації. Вітаємо призерів і бажаємо підкорення нових вершин!

Кiлькiсть переглядiв: 316

Коментарi