• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Команда Решетилівського району на «Кубку пам'яті 2017»

Команда Решетилівського району на «Кубку пам'яті 2017»

2017-07-01

/Files/images/Кубок памяті.jpg Решетилівські спортсмени - учасники відкритих змагань зі спортивного орієнтування «Кубок пам'яті 2017».
З 24 по 28 червня 2017 року у Великобагачанському районі проводився «Кубок пам'яті 2017» - відкриті змагання зі спортивного орієнтування, на які заявилися 163 учасники в різних вікових категоріях з 10 областей України. Високий ранг змагань підтверджує участь у них 40 кандидатів в майстри спорту та 14 майстрів спорту України.
Не були осторонь і спортсмени-орієнтувальники з Решетилівського району. Невеликою, але дружньою командою в складі 4 чоловік (фото), а саме: Петренко Едуард – вихованець гуртка «Пішохідний туризм» Решетилівського РЦТКум при Покровській ЗОШ І-ІІІ ступенів (вікова група - Ч-16), Кисельова Альона – вчителька Шевченківської ЗОШ І-ІІІ ступенів імені академіка В.О.Пащенка (Ж-21), Німець Валерій – увчитель Друголиманської ЗОШ І-ІІ ступенів (Ч-21) та Калініченко Станіслав – керівник гуртка «Пішохідний туризм» Решетилівського РЦТКум при Друголиманській ЗОШ І-ІІ ступенів, вчитель цієї школи (Ч-35), ми відпочивали, спілкувалися, набиралися досвіду та гідно змагалися з іменитими суперниками.
Як результат, за підсумком 4-х днів змагань маємо такі досягнення: Петренко Едуард - виконання ІІ розряду (коротка дистанція), Кисельова Альона - підтвердження ІІ розряду (коротка дистанція), Калініченко Станіслав - ІІ місце на довгій дистанції в групі Ч-35.
Хочеться подякувати організаторам та учасникам за прекрасно організовані змагання та безкомпромісну, але чесну і відкриту боротьбу.
Будемо раді надалі брати участь у подібних змаганнях з логотипом ймовірних спонсорів на своїй формі. ))).
Результати виступів спортсменів у даних змаганнях дивіться у Протоколах змагань.
Станіслав Калініченко, учасник змагань, учитель Друголиманській ЗОШ І-ІІ ступенів, керівник гуртка «Пішохідний туризм» Решетилівського районного центру туризму і краєзнавства учнівської молоді
Кiлькiсть переглядiв: 232

Коментарi