• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Капустянівський ліс знову зібрав туристів

Капустянівський ліс знову зібрав туристів

2017-06-13

/Files/images/Шевченківські Чемпіони.JPG Команда Шевченківської ЗОШ І-ІІІ ступенів імені академіка В.О.Пащенка - Чемпіони Решетилівського району з пішохідного туризму на місцевості (09 червня 2017 року, с.Капустяни).
Чемпіонат Решетилівського району з пішохідного туризму на місцевості серед учнівської молоді пройшов з 06 по 09 червня 2017 року біля села Капустяни Решетилівського району. Його провели працівники районного центру туризму і краєзнавства (директор Карамушка О.В.) для вихованців туристських гуртків.
Спочатку пройшли особисті змагання з техніки пішохідного туризму на дистанції «Смуга перешкод». Чемпіонами району в особистому заліку стали Крістіна Рябокуль (с.Шевченкове) та Роман Григор’єв (с.Пащенки), срібними призерами – Анна Халус (с.Дружба) та Павло Алієв (с.Пащенки), а бронзовими – Олександра Терещенко (с.Мушти) та Олег Шапаренко (с.Капустяни).
Наступного дня Чемпіонат продовжився командними змаганнями з техніки пішохідного туризму на дистанції «Крос-похід».
Поряд із спортивною програмою під час Чемпіонату проходили конкурси. Так, переможцем у конкурсі «Туристська пісня» стали малобакайські туристи, у конкурсі «Природа і фантазія» найкращою була композиція із природних матеріалів на тему «Україна – європейська країна» туристів із Шевченківської ЗОШ І-ІІІ ступенів.
Під час усіх днів перебування дітей у таборі проходив конкурс туристських біваків, у якому перемогли шевченківські туристи.
У загальному заліку по спортивній програмі Чемпіоном Решетилівського району 2017 року стала команда Шевченківської ЗОШ І-ІІІ ступенів імені академіка В.О.Пащенка (керівники Кисельов В.Ю. , Дикопавленко О.О.) /на фото/, друге місце здобула команда Малобакайської ЗОШ І-ІІІ ступенів (керівники Коваленко І.О., Рясков В.О.), а третє місце посіла команда Федіївської ЗОШ І-ІІІ ступенів (керівники Усік В.Г., Кучевський М.І.).
У конкурсній програмі перше місце за малобакайськими туристами, друге за туристами із Шевченківської школи, а третє за командою Федіївської школи.
Призери та переможці Чемпіонату та їх наставники нагороджені грамотами відділу освіти, сім'ї, молоді та спорту Решетилівської райдержадміністрації, районного центру туризму і краєзнавства.
Команді Шевченківської ЗОШ І-ІІІ ступенів імені академіка В.О.Пащенка надано право представляти Решетилівщину на 53-му Чемпіонаті області з пішохідного туризму, що пройде з 16 по 20 червня 2017 року в селі Вельбівка Гадяцького району.
Ігор Купенко, методист Решетилівського районного центру туризму і краєзнавства учнівської молоді.
Кiлькiсть переглядiв: 235

Коментарi