• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Команди Решетилівського центру туризму – учасники відкритого Чемпіонату міста Лубни з пішохідного туризму

Команди Решетилівського центру туризму – учасники відкритого Чемпіонату міста Лубни з пішохідного туризму

2017-03-21

/Files/images/Лубни-2017 (старші).jpg Туристи Решетилівщини - учасники відкритого Чемпіонату Лубен з пішохідного туризму в приміщенні (19 березня 2017 року, м.Лубни)
З 17 по 19 березня 2017 року місто Лубни знову приймало учасників відкритого Чемпіонату міста з пішохідного туризму в приміщенні. Цього разу у турнірі, що пройшов на базі Лубенського дитячо-юнацького клубу спортивного орієнтування та туризму «Валтекс» брали участь як учнівські і студентські команди старшої вікової групи (вихованці туристських гуртків віком до 21 року) так і дорослі туристи.
Відкритий Чемпіонат Лубен проходив під егідою Полтавської обласної федерації спортивного туризму. Змагання по старшій віковій групі увійшли до 21-ої обласної туристської Спартакіади учнівської та студентської молоді Полтавщини.
Участь у турнірі взяли 12 команд з Лубен, Полтави, Миргорода, Кобеляк, Лубенського, Миргорородського та Решетилівського районів.
Решетилівщину представляли дві команди у складі вихованців та випускників гуртка «Пішохідний туризм» районного центру туризму і краєзнавства учнівської молоді при Жовтневій /Покровській/ ЗОШ І-ІІІ ступенів (керівник гуртка Євгеній Вікторович Зимогляд).
Так, Оксана Книш, Надія Яковлєва, Галина Філончук, Валентина Кучук, Вікторія Серьожкіна та Денис Радченко представляли команду старшої вікової групи.
Сергій Антонець, Максим Поправка, Руслан Васильович Коляка (вчитель Демидівської ЗОШ І-ІІІ ступенів) та Євгеній Вікторович Зимогляд (вчитель Жовтневої /Покровської/ ЗОШ І-ІІІ ступенів) виступали у складі команди дорослих.
Згідно програми у п'ятницю та першій половині суботи пройшли особисто-командні змагання на дистанції «Смуга перешкод», а у другій половині суботи Чемпіонат продовжився командними змаганнями («змаганнями зв'язок»). За підсумками двох днів змагань команда середньої вікової групи посіла 8-е місце, а команда дорослих - 10-е.
Світлини з Чемпіонату Лубен дивіться у ФОТОАЛЬБОМІ.
Ігор Купенко, методист Решетилівського районного центру туризму і краєзнавства, суддя Чемпіонату.
Кiлькiсть переглядiв: 236

Коментарi