• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Шевченківські туристи – учасники Чемпіонату Лубен з пішохідного туризму до Дня Героїв Небесної Сотні

Шевченківські туристи – учасники Чемпіонату Лубен з пішохідного туризму до Дня Героїв Небесної Сотні

2017-02-20

/Files/images/Шевченківські туристи в Лубнах (17-19.02.17).jpg Шевченківські туристи - учасники Чемпіонату Лубен з пішохідного туризму серед учнівської молоді у приміщенні присвяченому Дню Героїв Небесної Сотні (м.Лубни, 19 лютого 2017 року)
Із 17 по 19 лютого 2017 року в місті Лубни на базі дитячо-юнацького клубу спортивного орієнтування та туризму «Валтекс» відбувся відкритий Чемпіонат Лубен з пішохідного туризму серед учнівської молоді у приміщенні присвячений Дню Героїв Небесної Сотні. Чемпіонат фактично «відкривав» марафон змагань 21-ої обласної туристської Спартакіади учнівської та студентської молоді Полтавщини.
Участь у турнірі взяли 11 команд з Лубен, Полтави, Горішніх Плавнів, Миргорода, Пирятина, Лубенського та Решетилівського районів.
Решетилівщину представляли вихованці гуртка «Пішохідний туризм» районного центру туризму і краєзнавства учнівської молоді при Шевченківської ЗОШ І-ІІІ ступенів імені академіка В.О.Пащенка Анна Халус, Крістіна Рябокуль, Роман Григорієв, Павло Алієв та Олег Шапаренко (керівник гуртка Віталій Юрійович Кисельов). Команда виступала не у повному складі.
Згідно програми у суботу пройшли особисто-командні змагання на дистанції «Смуга перешкод», в загальному заліку яких шевченківські туристи посіли 4-е місце. Наступного дня у неділю Чемпіонат продовжився командними змаганнями («змаганнями зв'язок»), в яких наші спортсмени через відсутність третьої зв’язки отримали лише 7-е місце, що за підсумками двох днів стало і загальним місцем.
Олександр Карамушка, директор Решетилівського районного центру туризму і краєзнавства учнівської молоді, суддя Чемпіонату
Кiлькiсть переглядiв: 303

Коментарi