• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Чемпіонат Решетилівщини з пішохідного туризму відбувся в селі Капустяни

Чемпіонат Решетилівщини з пішохідного туризму відбувся в селі Капустяни

2016-06-21

/Files/images/Учасники Чемпіонату Капустяни-2016.jpg Учасники, тренери та судді Чемпіонату Решетилівського району зі спортивного пішохідного туризму на місцевості серед учнівської молоді (14 червня 2016 року; с.Капустяни Решетилівського району)
Чемпіонат району зі спортивного пішохідного туризму на місцевості серед учнівської молоді провели працівники районного центру туризму і краєзнавства (директор Карамушка О.В.) з 13 по 16 червня 2016 року в сосновому лісі поблизу села Капустяни Решетилівського району. У змаганнях взяли участь 50 вихованців туристських гуртків. Дощова погода постійно вносила корективи в програму проведення турніру, але не завадила її виконанню.
Першого дня змагань у вівторок пройшли особисті змагання з техніки пішохідного туризму на дистанції «Смуга перешкод». Чемпіонами району в особистому заліку стали Крістіна Рябокуль (с.Шевченкове) та Олег Дубовик (с.Покровське), срібними призерами – Вікторія Карпенко (с.Дружба) та Владислав Власенко (с.Капустяни), а бронзовими – Валерія Харшовська (с.Пустовари) та Денис Радченко (с.Покровське).
Наступного дня у середу Чемпіонат продовжився командними змаганнями з техніки пішохідного туризму на дистанції «Крос-похід». Перемогу «вирвали» юні туристи з Жовтневої ЗОШ І-ІІІ ступенів, другими стали шевченківські спортсмени, а третє місце посіли демидівські туристи.
Поряд із спортивною програмою під час Чемпіонату проходили конкурси. Так, переможцем у конкурсах «Туристська пісня» та «Туристсько-краєзнавча вікторина» стали шевченківські туристи, у конкурсі «Природа і фантазія» найкращою була композиція із природних матеріалів на тему «З Україною в серці» туристів із Плоскої ЗОШ І-ІІІ ступенів.
У загальному заліку по спортивній програмі Чемпіоном району 2016 року стала команда Жовтневої ЗОШ (керівник Зимогляд Є.В.), друге місце здобула команда Шевченківської ЗОШ І-ІІІ ступенів (керівник Кисельов В.Ю.), а третє місце посіла команда Демидівської ЗОШ І-ІІІ ступенів (керівник Коляка Р.В.).
У конкурсній програмі перше місце за шевченківськими туристами (керівник Яковенко А.О.), друге за плосківськими туристами (керівник Жидецький А.В.), а третє за командою Жовтневої ЗОШ І-ІІІ ступенів (керівник Косолап А.В.).
Призери та переможці Чемпіонату та їх наставники нагороджені грамотами відділу освіти, сім'ї, молоді та спорту Решетилівської райдержадміністрації, районного центру туризму і краєзнавства.
Фото Євгена Зимогляда про перебіг подій Чемпіонату району дивіться у Фотоальбомі.
Ігор Купенко, методист Решетилівського РЦТКум
Кiлькiсть переглядiв: 243

Коментарi