• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Решетилівські спортсмени - переможці та призери 19-х відкритих змагань зі спортивного орієнтування «Сніжинка-2016»

Решетилівські спортсмени - переможці та призери 19-х відкритих змагань зі спортивного орієнтування «Сніжинка-2016»

2015-12-29

/Files/images/Учасники Сніжинка-2016.jpg Вихованці та педагогічні працівник Решетилівського районного центру туризму і краєзнавства учнівської молоді - учасники "Сніжинки-2016" (27 грудня 2015 року)
27 грудня 2015 року напередодні Нового року в лісовому масиві біля сіл Марківка та Вовківка Полтавського району відбулися 19-ті відкриті змагання зі спортивного орієнтування «Сніжинка-2016».
Зима знову не порадувала у цей день таким довгоочікуваним снігом, але це не порушило атмосферу спортивного свята «Сніжинка-2016».
«Сніжинку-2016» провели працівники Полтавського обласного центру туризму і краєзнавства учнівської молоді та Клубу спортивного орієнтування "UNIMAX".
На змагання прибув 81 спортсмен із Полтави, Полтавського та Решетилівського районів. Змагання з орієнтування за вибором проходили по чотирьом віковим категоріям: «А», «В», «С», «D». Спортсмени мали можливість за одну годину максимально «зібрати» 25 контрольних пунктів (КП).
Решетилівський район представляли вихованці гуртків «Пішохідний туризм» Решетилівського районного центру туризму і краєзнавства учнівської молоді, що діють при Друголиманській (керівник гуртка Станіслав Григорович Калініченко) та Шевченківській (керівник гуртка Віталій Юрійович Кисельов) ЗОШ І-ІІІ ступенів та гуртка «Спортивне орієнтування» (керівник гуртка Павло Олегович Мосієнко) дитячо-юнацької спортивної школи відділу освіти, сім’ї, молоді та спорту Решетилівської райдержадміністрації.
Виступ юних туристів-пішохідників Решетилівського центру туризму і краєзнавства став надзвичайно вдалим. Так, у групі «D» наймолодший десятирічний учасник команди Олег Шапаренко здобув І-е місце. У групі «С» Анна Халус, теж стала переможцем. Ілона Калініченко, яка виступала у групі «В», завоювала ІІІ-є місце. Хороший результат показали і хлопці із групи «В» Сергій Савченко та Владислав Власенко, які посіли відповідно 5 та 6 сходинки.
Не менш успішно виступили і представники ДЮСШ. Так, у групі «В» решетилівські спортсмени зібрали весь комплект нагород: В’ячеслав Валенко здобув І-е, Олесь Гайдук – ІІ-е, а Максим Пазечко – ІІІ-є місце. Настя Лукашенко в цій же групі посіла ІІ-е місце, Настя Олефір в групі «С» теж отримала другий результат. Про результати виступів інших учасників можна дізнатися із ЗВЕДЕНОГО ПРОТОКОЛУ ЗМАГАНЬ «СНІЖИНКА-2016».
Вже за традицією всі учасники «Сніжинки - 2016» отримали пам’ятні медалі.
А учасники, які знайшли на КП фішки з літерами, отримали заохочувальні новорічні подарунки від Діда Мороза.
Переможці змагань нагороджені грамотами та призами.
А ті вихованці, які не вибороли призових місць, обирали іграшки, якими була прикрашена новорічна ялинка.
Дивіться, також, Фотоальбом «Сніжинки-2016» Віталія Сердюка та Фотоальбом решетилівських орієнтувальників «Сніжинка-2016»
А також слухайте Репортаж про змагання у радіожурналі "Зелений компас" Полтавської обласної державної телерадіокомапанії "Лтава"
Ігор Купенко, методист Решетилівського районного центру туризму і краєзнавства учнівської молоді
Кiлькiсть переглядiв: 225

Коментарi