• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Анна Халус та Крістіна Рябокуль, вихованки Решетилівського центру туризму – бронзові призерки фінального етапу турніру міста Полтави зі спортивного орієнтування

Анна Халус та Крістіна Рябокуль, вихованки Решетилівського центру туризму – бронзові призерки фінального етапу турніру міста Полтави зі спортивного орієнтування

2015-11-03

/Files/images/253.JPG
У суботу 31 жовтня 2015 року в мальовничому урочищі Чернишівка поблизу села Лісові Поляни Полтавського району пройшов 7-ий (фінальний) етап багатоетапного відкритого міського турніру міста Полтави зі спортивного орієнтування. Змагання проходили в двоетапній естафеті в орієнтуванні в заданому напрямку на кількох дистанціях різного класу.
Турнір проводили спільно Комунальний Заклад "Полтавський міський заклад-центр фізичного здоров'я населення "Спорт для всіх" та Клуб спортивного орієнтування «UNIMAX» Полтавської федерації спортивного орієнтування.
Участь у турнірі взяли спортсмени у таких вікових групах: Ч/Ж – А (1998 р.н. та старші), В (1999-2001 р.н.), С (2002 р.н. та молодші), Е (1994 р.н. та старші) та група Н (новачки).
Решетилівщину представляли вихованці гуртка «Пішохідний туризм» (керівник гуртка В.Ю.Кисельов) Решетилівського районного центру туризму і краєзнавства учнівської молоді гуртка, що діє при Шевченківській ЗОШ І-ІІІ ступенів імені академіка В.О.Пашенка та вихованці гуртка «Спортивне орієнтування» (тренер П.О.Мосієнко) дитячо-юнацької спортивної школи відділу освіти, сім’ї, молоді та спорту Решетилівської райдержадміністрації.
Поряд із дітьми участь у змаганнях масово брали і дорослі спортсмени-педагоги. Педагоги з Шевченківської школи Віталій Кисельов, Альона Яковенко та вчитель Решетилівської гімназії ім.І.Л.Олійника Павло Мосієнко теж не залишилися осторонь турніру.
Юні туристки з Шевченкового, вихованки Віталія Кисельова Крістіна Рябокуль та Анна Халус виступали у групі С на дистанції класу юнацьких розрядів, довжиною 5,9 км та мали взяти 19 контрольних пунктів. У результаті запеклої боротьби Крістіна та Анна посіли третє місце.
Успішним став і виступ вихованців Павла Мосієнко з команди ДЮСШ. Так, Настя Лукашенко та Дарина Дмитренко у групі Н (новачки) здобули перше місце, Максим Пазечко і Настя Гнатенко (група В, дистанція юнацьких розрядів), Вячеслав Валенко і Олександр Копяк (група А, дистанція 1-го розряду) – посіли друге місце, а Ярослава Низова і Вікторія Онуфрієнко (група А, дистанція 1-го розряду) задовільнилися третім місцем.
Переможці та призери 7-го етапу багатоетапного відкритого міського турніру міста Полтави зі спортивного орієнтування нагороджені грамотами та цінними призами. Нагородження ж спортсменів по сумі всіх 7-ми етапів Турніру відбудеться у п’ятницю 6 листопада 2015 року о 16:00 в аудиторії №1 факультету фізичного виховання Полтавського національного педагогічного університету ім.В.Г.Короленка. Пройде, також, звіт головного судді і організатора змагань та будуть заслухані пропозиції, побажання та зауваження щодо розвитку спортивного орієнтування.
Дивіться також ПРОТОКОЛИ 7-го етапу, світлини у Фотоальбомі Віталія Сердюка та Фотоальбомі групи ReshOrienteering.
Ігор Купенко, методист Решетилівського районного центру туризму і краєзнавства учнівської молоді
Кiлькiсть переглядiв: 224

Коментарi