• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • До Дня Святого Миколая у селищі Жовтневе на Решетилівщині відбулися II-i змагання з пішохідного туризму в приміщенні

До Дня Святого Миколая у селищі Жовтневе на Решетилівщині відбулися II-i змагання з пішохідного туризму в приміщенні

2012-12-24

/Files/images/Нагороди туристського Турніру.jpg Грамоти та медалі змагань з техніки пішохідного туризму у Жовтневому
22 грудня 2012 року у Жовтневому навчально-виховному комплексі Решетилівського району відбулися особисто-командні змагання з техніки пішохідного туризму в приміщенні приурочені до Дня Святого Миколая. У Турнірі взяли участь вихованці гуртка «Пішохідний туризм» Решетилівського районного центру туризму і краєзнавства учнівської молоді, що діє на базі навчального закладу (керівник гуртка – Євгеній Вікторович Зимогляд).
Участь у змаганнях брали учні 6-11 класів школи. Турнір проходив на дистанції «Смуга перешкод», яка була обладнана в спортивному залі школи.
В особистій першості у напруженій і захоплюючій боротьбі перше місце серед хлопців завоював Владислав Йова, а серед дівчат перемогу святкувала Валентина Кучук.
Другими на дистанції стали Максим Поправка та Галина Філончук, а третє місце посіли Олег Дубовик та Олена Тимбур.
У загальнокомандному заліку «золото» здобули юні туристи 8-го класу, «срібло» взяли туристи-шестикласники, а третіми, бронзовими призерами стали учні 9-Б класу.
Переможці та призери нагороджені грамотами та пам’ятними медалями. Подяками відзначені, також, Ліна Клименко та Едуард Мацола.

Ігор Купенко, методист Решетилівського РЦТКум

Кiлькiсть переглядiв: 215

Коментарi