• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Під час зимових шкільних канікул в селищі Жовтневе відбулися IV-ті відкриті змагання з пішохідного туризму в приміщенні серед вихованців позашкільних закладів Решетилівщини

Під час зимових шкільних канікул в селищі Жовтневе відбулися IV-ті відкриті змагання з пішохідного туризму в приміщенні серед вихованців позашкільних закладів Решетилівщини

2014-12-26

/Files/images/4-ті змагання з ТПТ в Жовтневому.jpg Учасники IV-тих відкритих змагань з пішохідного туризму в приміщенні серед вихованців позашкільних закладів Решетилівщини (25 грудня 2014 року)
25 грудня 2014 року вже вчетверте у спортивній залі Жовтневої загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів відбулися відкриті змагання з пішохідного туризму в приміщенні серед вихованців позашкільних закладів Решетилівщини. Ініціатором та організатором змагань виступив керівник гуртка «Пішохідний туризм» Решетилівського районного центру туризму і краєзнавства учнівської молоді, вчитель фізичного виховання школи Євген Вікторович Зимогляд.
У Турнірі взяли участь чотири команди, а саме дві команди з Жовтневої ЗОШ І-ІІІ ступенів, команда вихованців гуртка «Пішохідний туризм» Решетилівського РЦТКум при Шевченківській ЗОШ І-ІІІ ступенів (керівник Віталій Юрійович Кисельов) та команда вихованців гуртка «Спортивне орієнтування» Решетилівської дитячо-юнацької спортивної школи (керівник Павло Олегович Мосієнко).
Всього у IV-х відкритих змаганнях з пішохідного туризму в приміщенні серед вихованців позашкільних закладів Решетилівщини змагалися 16 спортсменів. Турнір пройшов у вигляді особисто-командної першості на дистанції «Смуга перешкод». Як юнаки, так і дівчата мали пройти дистанцію І класу складності, подолавши технічні етапи.
За підсумками особистої першості маємо такі результати. Серед дівчат перше місце «завоювала» Яна Юренко з Шевченківської ЗОШ, друге місце здобула Валентина Кучук, а третє посіла Галина Філончук (обидві з Жовтневої ЗОШ). Серед хлопців «золото» у Олега Дубовика, «срібло» в Сергія Антонця (обоє з Жовтневої ЗОШ), а «бронза» у Владислава Власенка з Шевченківської ЗОШ.
Загальнокомандні місця розподілились таким чином. Команда Жовтневої ЗОШ (команда № 1) здобула перемогу, шевченківські туристи посіли друге місце, третіми ж знову стали господарі – юні туристи із Жовтневої ЗОШ (команда №2), а команда Решетилівської ДЮСШ посіла почесне четверте місце.
Переможці та призери змагань нагороджені грамотами, медалями та призами.
Фото із змагань можна переглянути у ФОТОАЛЬБОМІ
Ігор Купенко, методист Решетилівського РЦТКум
Кiлькiсть переглядiв: 199

Коментарi